Parovi: Atina Ferari zajahala Vitu i šljapkala ga po guzi

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Atina Ferari zajahala Vitu i šljapkala ga po guzi

Atina Ferari je u rijalitiju “Parovi” zajahala Vitomira Tomića, koji sebe zove Vita Tarot, kome uloga koja mu je dodeljena nimalo nije smetala, pa je čak dozvolio da ga Atina šljapka po zadnjici.

Ona je to sa oduševljenjem prihvatila, a ostali učesnici ove “igre” jedva su dočekali priliku kako bi starletu potapšali po guzi.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Parovi: Atina Ferari zajahala Vitu i šljapkala ga po guzi

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Atina Ferari je u rijalitiju “Parovi” zajahala Vitomira Tomića, koji sebe zove Vita Tarot, kome uloga koja mu je dodeljena nimalo nije smetala, pa je čak dozvolio da ga Atina šljapka po zadnjici.. Ona je to sa oduševljenjem prihvatila, a ostali učesnici ove “igre” jedva su dočekali priliku...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.