Parovi 2015: Atina Ferari diskvalifikovana i izbačena iz vile zbog vređanja pokojne Tijane Jurić!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2015, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi 2015: Atina Ferari diskvalifikovana i izbačena iz vile zbog vređanja pokojne Tijane Jurić!

U rijalitiju Parovi 2015 upravo je došlo do vanrednog izbacivanja i diskvalifikacije Atine Ferari zbog veoma proste i neumesne izjave koju je dala o pokojnoj devojčici Tijani Jurić.

Nakon što je na naslovoj strani dnevnog lista Kurir osvanula izjava u kojoj je starleta na veoma prost način izvređala devojčicu koja je sa samo petnaest godina na brutalan način ubijena, produkcija televizije Happy i rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Parovi, odlučila je da diskvalifikuje Atinu Ferari, te je upravo napustila luksuzbu vilu: "Vukla se sa svim frajerima po školi. Svako ju je lupkao po guzi. Šta je tražila, to je i dobila", izjavila je Atina, piše na naslovnoj strani Kurira.

Nakon Atininog izbacivanja, televizija Happy se izvinila roditeljima tragično nastradale Tijane i svim gledaocima, zbog prostačkog ponašanja ove neobrazovane starlete. Podsetimo, petnaesstogodišnja Tijana Jurić iz Subotice, oteta je i ubijena u noći između 25. i 26. jula 2014. godine u blizini sela Bajmoka. Poslednji put viđena je 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata"“ u Bajmoku, dok joj je telo pronađeno dvanaest dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor.

Ubica Tijane Jurić, mesar Dragan Đurić iz beogradskog naselja Surčin, uhapšen je istog dana i priveden nadležnim organima.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atina Ferari izbačena iz ‘Parova’ zbog mrtve devojčice!

Izvor: Tracara.com, 13.Maj.2015

Sramota! (foto: Kurir) Jednu od učesnica rijalitija Parovi Atinu Marković Ferari je produkcija juče diskvalifikovala iz daljeg takmičenja i zamolila da napusti vilu, a sve to zbog njenog nedoličnog ponašanja kada je na najbrutalniji način izvređala mrtvu devojku Tijanu Đurić, koja je prošle...

Nastavak na Tracara.com...

Produkcija rijalitija Parovi i TV Happy poručuje: Atina Ferari je bolesna! Potrebna joj je stručna pomoć VIDEO

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2015

Atina Ferari noćas je diskvalifikovana i izbačena iz rijalitija Parovi, nakon što se u javnosti pojavio njen status sa društvene mreže fejsbuk u kome je na veoma besraman način prokomentarisala ubistvo petnaestogodišnje Tijane Jurić...Nakon što je u avgustu 2014, godine pronađeno beživotno...

Nastavak na Svet plus...

Atina Ferari se izvinila zbog šokantne izjave: pogledajte video

Izvor: Tracara.com, 13.Maj.2015

Atina Ferari izbačena je iz vile Parova nakon što je na naslovnoj strani jednog dnevnog lista objavljeno da je veoma ružno govorila o tragično preminuloj devojčici Tijani Jurić. Pred kamerama televizije Happy, starleta je navela da izvinila porodici i svom našem narodu i da je ona to...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.