Ovako izgleda moderan raskid

Izvor: BKTV News, 11.Mar.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda moderan raskid

Oni dani kada bismo ozbiljnim, tužnim, ali odlučnim tonom rekli „Moramo da razgovaramo“, daleko su iza nas. Raskid u četiri oka je postao suviše naporan za mnoge, pa mnogi parovi u današnje vreme odlučuju da to učine na jednostavniji način – preko poruke ili Fejsbuka!

Kako pokazuju rezultati jednog istraživanja, više od polovine parova koji su prekinuli vezu tokom prošle godine, to je učinilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << putem poruke ili preko društvenih mreža!
U studiji je učestovao 2.712 ispitanika, starosti između 18 i 30 godina, a uslov je bio da imaju bar jedan raskid u poslednjih 12 meseci. Rezultat je pokazao da je 56 odsto njih raskinulo digitalnim putem!
Gotovo je neverovatan podatak da čak 61 odsto ispitanika koji su raskinuli preko Fejsbuka, to su učinili prosto tako što su obrisali i blokirali partnera, ne pružajući čak ni objašnjene!
Prilično popularan način raskida je i preko mejla, a za to se odlučuju oni koji žele da im savest bude čista – većina ispitanika koji su na ovaj način prekinuli kaže da im je mejl omogućio da u potpunosti objasne svoje razloge (naravno, bez da ih neko prekida u pola rečenice).
A uprkos digitalnoj eri, još ima i onih retro romantika – dva odsto ispitanika je raskinulo preko dobrog starog, rukom pisanog, pisma!
Uprkos tome što se mnogi late ovih raskid olakšica, oko 73 odsto ispitanika je priznalo da ih digitalni raskid zapravo veoma ljuti.
 
 
Izvor: cosmopolitan.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.