Pomama Iranaca za Noletom

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomama Iranaca za Noletom

Nije tajna da nekadašnji najbolji teniser sveta Novak Đoković ima milionsku armiju obožavalaca ali interesantno je da je u poslednjih 12 meseci postao hit čak i u Iranu. Ova zemlja od 75 miliona stanovnika zbog Novaka sve više prati tenis a njegovi fanovi iz Teherana i drugih gradova sve više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu putem društvenih mreža pružaju podršku.

U teniskim centrima u Teheranu i drugim većim gradovima, na zidovima vise Noletove slike, a pored njega najpopularniji su Rafael Nadal i Marija Šarapova, pišu iranski mediji. Irancima je jednako teško kao i nama pao gubitak prve pozicije Đokovića na ATP listi, ali i oni veruju, bar sudeći prema porukama podrške srpskom teniseru, u povratak na vrh.

"Novače, nemoj da brineš, samo napred. Iran je uz tebe, želimo da pobeđuješ Nadala i Federera", napisala je Samira Panahi preko Fejsbuka.

Da je Novak veoma popularan u ovoj zemlji primećeno je i na čelendžeru u Kišu, koji je osvojio Peđa Krstin.

Ostatak teksta možete pročitati na ovoj stranici "24 sata".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomama Iranaca za Noletom

Izvor: Dzungla.org, 11.Mar.2014

Nije tajna da nekadašnji najbolji teniser sveta Novak Đoković ima milionsku armiju obožavalaca ali interesantno je da je u poslednjih 12 meseci postao hit čak i u Iranu. Ova zemlja od 75 miliona stanovnika zbog Novaka sve više prati tenis a njegovi fanovi iz Teherana i drugih gradova sve više...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.