NAPUMPALA SE: Pogledajte kako Ružica Veljković sada izgleda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUMPALA SE: Pogledajte kako Ružica Veljković sada izgleda! (FOTO)

Pobednica poslednje sezone rijalitija "Parovi", starleta Ružica Veljković, objavila je na Instagramu fotografiju posle koje su svi zaključili da je doradila usne, budući da sada izgledaju drastično punije.

Na jednoj fotografiji Ružica je bila nenašminkana, dok je na drugoj imala crveni karmin.

Obe fotografije privukle su veliku pažnju njenih fanova, budući da je primentno da su starletine usne sada dosta punije...

A photo posted by ruzicaveljkovic >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (@ruzicaveljkovic) on Sep 26, 2016 at 7:27am PDT

- Mora se pobediti prehlada! Uskoro odlazim na Maldive, tamo je sigurno toplo! Prehlada se pobeđuje radom - napisala je Ružica uz jednu od fotografija na Instagramu.

Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

Da li je u pitanju samo prehlada ili Ružica nije bila zadovoljna svojim usnama, zaključite sami... nakon što vidite kako je ranije izgledala:

A photo posted by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on Aug 26, 2016 at 7:56am PDT

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Maldivi

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.