Pogledajte kako Maša Terzić izgleda bez truke šminke

Izvor: Tracara.com, 26.Sep.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Maša Terzić izgleda bez truke šminke

Maša je skoro uvek našminkana (foto: Instagram.com/gospodjicaterzic) Maša Terzić, bivša devojka Veljka Ražnatovića, poznata je kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu te je tako uvek našminkana i doterana. Mnogi su je krtikovali da preteruje sa šminkom, te je Terzićeva rešila da na Instagramu pokaže kako izgleda bez trunke šminke na licu. 🌳🌿🍃 A photo posted by @gospodjicaterzic on Sep 25, 2016 at 6:30am PDT Njenim obožavaocima se njen prirodan izgled veoma dopao te je fotografija za nekoliko sati sakupila preko 3.500 lajkova. A kako se vama dopada ćerka direktora Crvene zvezde bez šminke?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPUMPALA SE: Pogledajte kako Ružica Veljković sada izgleda! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 11:29

Pobednica poslednje sezone rijalitija "Parovi", starleta Ružica Veljković, objavila je na Instagramu fotografiju posle koje su svi zaključili da je doradila usne, budući da sada izgledaju drastično punije...Na jednoj fotografiji Ružica je bila nenašminkana, dok je na drugoj imala crveni karmin...Obe...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.