Modelsica zgrožena rijalitijem: Država nam je ogrezla u prostakluk i primitivizam!

Izvor: Story, 11.Mar.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modelsica zgrožena rijalitijem: Država nam je ogrezla u prostakluk i primitivizam!

Članica grupe Models Dragana Rogojević iskazala je svoje mišljenje na temu rijalitija koji je u proteklih nekoliko dana podigao veliku prašinu u javnosti

Dragama Rogojević, foto: Facebook

Modelsica Dragana Rogojević otkrila je za dnevni list Alo! šta misli o rijalitiju Parovi koji je, zbog odabira učesnika, njihovog ponašanja i načina komunikacije, u proteklih nekoliko dana glavna tema svih medija.

- Malo je reći da sam bila zgrožena sa onim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << što sam videla, a posebno čula vokabular učesnika. Doživela sam baš veliki kulturološki šok. Samo predstavljanje učesnika me je zaprepastilo. Osnovno je da neko kada ima neku školu kaže koja je i šta je po struci (kao sto je rekla Jelena Golubović, koja po meni tu i ne pripada).Više je nego evidentno da, sem nje, skoro niko nema osnovno obrazovanje, vaspitanje i kulturu...možda bih zapravo mogla još troje njih da izdvojim, ali resto je da se zaprepastite. Došla sam do zaključka da je na žalost to prava slika i prilika nekadašnje Srbije, a današnjeg Srbistana. Država nam je ogrezla u prostakluk i primitivizam a novac je postao jedino merilo vrednosti - kaže Dragana i dodaje da je razočarana i stanjem u zemlji i predlaže rešenje za bogaćenje srpske kulture.

- Nekada su zemlje koje su sada članice EU sve do jedne bile ispod nas, za njih je Jugoslavija bila pojam, a sada smo mi ispod svih njih, a zemlja nam je sve manja i jadnija. Sve ono čemu smo se nekada zgražavali sada je postalo normalno, a pored medija to je sve posledica i političkog poretka u zemlji u proteklih dvadesetak godina. Što je narod primitivniji, zaglupljen, neobrazovan i obuzet mišlju kako će da opstane i preživi, to je lakše vladati i krasti! Ja bih kao recept za istrebljenje tog kiča i šunda predložila ukidanje svih rijaliti programa, a možemo i peticiju da napravimo, pa da tako vidimo po broju ljudi koji bi potpisao dokle smo zagazili u kaljugu - zaključuje lepa pevačica.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.