Milomir Marić upozorio učesnike Parova: Pazite, rasteraćemo vas na ulicu kao bandu!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2015, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milomir Marić upozorio učesnike Parova: Pazite, rasteraćemo vas na ulicu kao bandu!

Poznati voditelj i autor emisije “Goli život”, Milomir Marić, obavestio je i upozorio takmičare rijalitija “Parovi” da pripaze na svoje ponašanje, ako ne žele da ih “isključe i rasteraju k’o razularenu bandu”.

Na samom početku emisije “Goli život” u vili “Parova”, novinar Milomir Marić je skrenuo pažnju učesnicima ovog rijalitija da povedu računa o svom ponašanju jer će u suprotnom biti zabranjeni 24 ili 48 sati.

Treba da ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bude zabavno-humoristička serija. Ja bih to želeo. A ne da nas zbog šamara gase 24 ili 48 sati! Jel to želite”, upozorio je Marić

Miki Đuričić je ustao da prokomentariše i donekle opravda njihovo ponašanje:

“Ovde su ljudi izgubili kompas”.

Takođe, voditelj Marić nije propustio da istakne kako psovke ne predstavljaju veliki prestup ili propust od strane takmičara ili produkcije, više se radi o verbalnom deliktu, i citirao neke od najpoznatijih filmskih rečenica sa uvredljivim značenjem.

Rasteraće vas na ulicu, ko razularenu bandu. Jel to lepo? Da li to vama treba”, zapretio je još jednom proslavljeni voditelj Milomir Marić.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.