Milomir Marić: Mi moramo da uvozimo đubre kao što su “Parovi”

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milomir Marić: Mi moramo da uvozimo đubre kao što su “Parovi”

Ivan Tasovac može od starleta u “Parovima” da napravi uzorne devojke, tvrdi Milomir Marić. Urednik televizije Hepi, koja emituje ovaj kontroverzni šou, smatra da bi ministar kulture i informisanja imao čemu da nauči Macu Diskreciju, Mimi Oro i Atinu Ferari.
“Pozivam ministra Tasovca da uđe u ‘Parove’ i prevaspita ove naše srpske grešnice. Neka ih posavetuje i održi im nekoliko lekcija iz kulture, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mislim da bi im to bilo korisno”, kaže Marić, a piše “Informer”.
Marić dodaje da bi se ministar odlično uklopio sa starletama.
“Tasovac ionako ima stajling za rijaliti. Neka proba da od ovih devojaka napravi dame i ideal tajkunskih snova, pa da se sutra lakše udaju za milionere”, dodaje urednik Hepija.
On otvoreno priznaje da pomenuti rijaliti ima veći rejting od njegove emisije “Ćirilica”.
“Jedini sam koji sme da prizna da je ta elita iz ‘Parova’ gledanija od mene. Nije mi baš drago zbog toga, ali sam svestan da je sve to deo procesa integracija sa Evropom. Mi moramo u Srbiju da uvozimo zapadno đubre, kao što su ‘Parovi’, ‘Veliki brat’, ‘Farma'”, ističe Marić.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milomir Marić: Mi moramo da uvozimo đubre kao što su “Parovi”

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Ivan Tasovac može od starleta u “Parovima” da napravi uzorne devojke, tvrdi Milomir Marić. Urednik televizije Hepi, koja emituje ovaj kontroverzni šou, smatra da bi ministar kulture i informisanja imao čemu da nauči Macu Diskreciju, Mimi Oro i Atinu Ferari...“Pozivam ministra Tasovca da uđe...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.