Majka Željka Stojanovića: Ružica i Vesna su lagale, pravda će izaći na videlo!

Izvor: Scandal.rs, 24.Mar.2016, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka Željka Stojanovića: Ružica i Vesna su lagale, pravda će izaći na videlo!

Majka Željka Stojanovića, Biljana Krsmanović, otkrila je da neće štedeti sve one koji su učestvovali u, kako je ona navela, zlodelu, koje je istrpeo njen sin i bivši učesnik rijalitija Parovi, koji je bekstvom iz vile okončao svoje učešće u ovom šouu.

“Protiv vetra i vetrenjača i još nesto bojim se samo Boga i ništa me neće zaustaviti da pravda izađe na videlo i da krivci za sve ovo zlodelo odgovaraju. Vesna Rivas i Ružica Veljković su lagale, možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << su morale, možda su htele, možda su korumpirane, možda ima puno ali ima i video snimaka gde obe jasno govore o svemu onako kako je stvarno bilo tako da će i one odgovarati kao i svi drugi”, rekla je Biljana za pulsonline.rs.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.