Jeziva ispovest bivše devojke učesnika Parova: Držala sam nož ispod jastuka, hteo je da me ubije! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Jan.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziva ispovest bivše devojke učesnika Parova: Držala sam nož ispod jastuka, hteo je da me ubije! VIDEO

Juče je u rijalitiju Parovi, došlo do šokantnog priznanja bivše Milijeve devojke, Tijane, koja je ispričala da sve brutalne detalje iz veze sa takmičarom.

Naime, Tijana je kroz suze govorila o vezi sa Milijem i pričala kako je prošla kroz pravi pakao: "Kada smo živeli zajedno na Banovom brdu u jednom malom stanu, on je mene toliko tukao, imala sam i.... Prvo sam krišom odlazila od njega, spakovala stvari krišom. Zaključavao me je u kući, a volela sam ga", počela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svoju ispovest Tijana i dodala da su razlozi: "Ljubomara, nepoverenje i kocka. Želim samo da kažem da sam takođe ispod jastuka, kao učesnica Ksenija, morala da stavim nož ispod jatuka, jer mi je pretio da će me odrobijati 20 godina. i 20 godina. Može da se zahvali svom ocu jer je zbog njega ušao u rijaliti, da me ne bi ubio i proganjao. Protiv njega sam podigla prijavu na opštini Čukarica", dodala je u rijalitiju Parovi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.