Izbezumljena Miljana Kulić umalo napustila Parove! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbezumljena Miljana Kulić umalo napustila Parove! VIDEO

Protekle večeri u rijalitiju Parovi, Miljana Kulić umalo je napustila luksuznu vilu, a u trenutku kada je trebala da izađe, bila je potpuno izbezumljena.

Poznato je da bi Miljana Kulić volela da bude pobednica ove sezone rijalitija Parovi, međutim producija se juče grubo našalila sa njom. U pitanju je bilo lažno izbacivanje, te je Miljana bila poslednja na tabeli. Iako su isprve svi pomislili da je u pitanju lažno izbacivanje, zbunilo ih je pozdravljanje i otvaranje vrata vile. Trenutka kada je Miljana trebala da izađe, vrata su se zatvorila, a Bojana Ristivojević objasnila je da je u pitanju lažno izbacivanje.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.