Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVUČENI PAROVI KUPA RADIVOJA KORAĆA: Partizan na FMP, Zvezda ima lak zadatak u četvrtfinalu

Niška hala Čair i ove godine će biti mesto održavanja završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, povodom čega je danas u “kući košarke” održan žreb.


Propozicije takmičenja su takve da se u četvrtfinalu nisu mogle susresti ekipe koje igraju Jadransku ligu, tako da su izvučeni sledeći parovi:
Mega Leks – Konstantin
Metalac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – Borac
Crvena zvezda – Smederevo
Partizan – FMP
Turnir počinje 18. februara, i otvaraju ga dva meča četvrtfinala, dok su druga dva četvrtfinala dan kasnije. Polufinale je zakazano za 20, a finalni meč za 21. februar.
Najtrofejnija ekipa u kupu je Partizan sa 13 pehara, dok Crvena zvezda ima osam. Od kad se takmičenje zove po čuvenom košarkašu, večiti rivali su izjednačeni sa po pet titula.
Titulu brani Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Telekom Srbija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.