Haos u Parovima: Aleksandra polila i napala Vesnu, Ljuba joj pretila batinama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 26.Feb.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parovima: Aleksandra polila i napala Vesnu, Ljuba joj pretila batinama! VIDEO

Noćas je u vili Parovi bilo jako uzbudljivo jer se održavala popularna Vruća stolica, a da ništa ne može da prođe bez incidenta dokaz su Aleksandra Subotić i Vesna Rivas.

Dok se Aleksandra Subotić nalazila u vrućoj stolici u rijalitiju Parovi i odgovarala na pitanja novinara i gostiju, Vesna Rivas je non stop prekidala i upadala u reč. U jednom momentu je Aleksandra skočila i ispolivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pevačicu, da bi potom nasrnula na nju. Produkcija je odmah prebacila kadar, pa nismo videli šta se desilo, ali smo čuli i zaključili da je i Ljuba Pantović prišla Vesni i zapretila joj da će polomiti od batina.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

DŽUKELO JEDNA! Aleksandra nasrnula na Vesnu Rivas, Ljuba spustila gaće da joj se Vesna SAGNE! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017

Ludilo u vili "Parova" ne prestaje, a sinoć je kulminirao i odnos između Aleksandre Subotić i Vesne Rivas!..Inicijalna kapisla bila je fotografija na kojoj su Ljuba Pantović i Alekandar Čabarkapa, na šta je Vesna počela da "čačka" Aleksandru...Printskrin: TV Happy..- Meni se čini da je ovo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.