HAOS, PAROVI SE IPAK PRODUŽAVAJU: Troje BIVŠIH ukućana se VRAĆAJU, a Dalila će da POLUDI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS, PAROVI SE IPAK PRODUŽAVAJU: Troje BIVŠIH ukućana se VRAĆAJU, a Dalila će da POLUDI!

Iako je finale zakazano za 2. jul!

"Parovi" ulaze u finiš, bar su takvi signali dosada slati iz luksuzne zemunske vile. Međutim, pojavio se trač da se finale odlaže i da će šou trajati duže nego što je iko pretpostavljao, a pogotovo sami učesnici.

Nakon što je Aleksandra Subotić rekla da posotji mogućnost da se peta sezona "Parova" produži, Dalila Mujić je priznala da već danima ima osećaj da će se ponoviti scenario od prethodne godine.

Ona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali i Dejan, Nikola Lakić, Anamarija Džambazov, Tihomir bili su, blago rečeno, očajni na samu pomisao da bi rijaliti mogao još da traje iako je finale zakazano za 2. jul.

- Želim da vidim svoju porodicu, poludeću ako još ostanem ovde - govorila je Dalila, dok je Lkaić rekao da je bilo dovoljno vremena da svi pokažu šta imaju, a da nakon produžetka, "Parovi" više ne bi bili zabavno-humoristički program.

Šta će na kraju biti, ostaje nam da vidimo, a u večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" u rijaliti su se vratili bivši učesnici - njih troje.

Kod Jovane Jeremić u gostima su Marko Perović, Jelena Krunić i Era Ojdanić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.