Gastoz se igra sa životom: Prijatelj za njega platio dug albanskoj mafiji!

Izvor: Svet, 01.Okt.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz se igra sa životom: Prijatelj za njega platio dug albanskoj mafiji!

Nenad Marinković uspeo je da vrati dugove albanskoj mafiji koja ga je jurila zbog droge, dok je Gastoz još bio u prethodnom rijalitiju “Parovi“. Zvezda kanala Jutjub problem je rešio zahvaljujući prijatelju Vladimiru Radači, koji je ljudima iz podzemlja vratio ostatak duga od 20.000 evra!
Izvor kaže da je taj novac i bio razlog ulaska Nenada Marinkovića u rijaliti.
“Svima u Svilajncu je poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je Gastoz bio ulični diler. On se pre nekoliko godina toliko zadužio da je na sve načine gledao kako da uđe u neki od rijalitija da bi rešio problem sa albanskom mafijom, koja ga je jurila zbog droge. Prvo je rasprodao nameštaj iz stana na Banovom brdu, ali to mu nije pomoglo da se reši dužničkog ropstva, a ni trijumf u “Parovima”, u kojima je osvojio 40.000 evra, nije bio dovoljan da ga izvuče iz ovog kolapsa”, kaže sagovornik i nastavlja:
“Kad je video da je Gastoz i dalje u problemima do guše, Vladimir Radača je odlučio da mu pritekne u pomoć. Do poslednjeg evra je isplatio albanskoj mafiji novac i tako prekratio Nenadove muke. Marinković to zna, zahvalan mu je i planira da od honorara u ovim “Parovima” Vladimiru vrati novac”, završava izvor.
Vladimir Radača, koji je spasao Marinkovića, sin bivšeg fudbalskog golmana Vladana Radače, takođe je iz Svilajnca, estradni je menadžer i živi u Švajcarskoj. I sam je bio učesnik prethodnih “Parova”, u rijaliti je ušao zajedno s Gastozom, a kad smo ga pozvali i pitali da li je istina da je vratio dugove svoga prijatelja, potvrdio je naša saznanja.
“Tačno je, vratio sam Gastozov dug bez imalo razmišljanja. On je moj veliki prijatelj i čovek koga cenim. Njegovi problemi su i moji. Muka koja ga je snašla je rešena, to je najvažnije, i ne bih mnogo komentarisao.”
Marinkovića su gledaoci Hepija u prethodnom rijalitiju više puta mogli da čuju kako zapomaže za drogom, što sada nije slučaj.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.