Fulam u padu forme pred plej-of, ovo su parovi i termini, evo kad pada KONAČNA ODLUKA!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fulam u padu forme pred plej-of, ovo su parovi i termini, evo kad pada KONAČNA ODLUKA!

Ima li Slaviša Jokanović razloga za brigu pred ključne mečeve u sezoni?

Preneli smo ranije danas, ekipa Fulama nije uspela da izbori direktan plasman u Premijer ligu, i pored današnjeg remija Kardifa u duelu sa Redingom (0:0).

Jokanovićev tim poražen je u Birmingemu sa 3:1, a imajući u vidu da su i u prošlom kolu teškom mukom stigli do pobede nad već otpisanim Sanderlendom, stiče se utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Fulam u padu forme pred početak plej-ofa. Ipak, nadamo se da je to samo privid pred odlučujuće dvoboje i da će Aleksandar Mitrović ponovo proraditi.

To će biti nova šansa za Fulam, Derbi, Aston Vilu i Midlsbro da se ipak domognu elite, a ono što vas sigurno najviše zanima u ovom trenutku, jesu parovi i termini odigravanja ovih utakmica.

Dakle, Fulam će za rivala u polufinalu plej-ofa imati ekipu Derbija, šestoplasiranu u ligaškom delu sezone, a drugi par čine Aston Vila i Midlsbro.

Petak, 11. maj: Derbi - Fulam

Subota, 12. maj: Midlsbro - Aston Vila

Ponedeljak, 14. maj: Fulam - Derbi

Utorak, 15. maj: Aston Vila - Midlsbro


Finale je na programu 26. maja, par sati uoči finala Lige šampiona. Prema tome, tog dana saznaćemo i poslednjeg putnika u Premijer ligu, kao i novog šampiona Evrope.

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fergi izdrži: Dirljiva poruka navijača Sitija (FOTO)

Izvor: BKTV News, 06.Maj.2018

Proslavu šampionske krune obeležila jedna fotografija..Fudbaleri Mančester sitija danas, posle remija sa Hadesfildom (0:0), i zvanično su krunisani u novog šampiona Premijer lige...Ekipa Pepa Gvardiole, uprkos inicijativi i dominantnoj igri, nije uspela da upiše 31. ovosezonsku pobedu u prvenstvu,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.