Fanovi razočarani: Nju nećemo gledati u novoj sezoni Parova!

Izvor: Svet plus, 22.Dec.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi razočarani: Nju nećemo gledati u novoj sezoni Parova!

Nova sezona rijalitija Parovi počinje u nedelju, 25. decembra, a izgleda da jednu dobro poznatu učesnicu nećemo videti u poznatoj vili!

Otkako je najavljeno da će do kraja godine početi nova, peta sezona rijalitija Parovi, svi su se pitali kada će to tačno biti i ko će se useliti u poznatu vilu. Čekanju je, donekle, došao kraj jer smo saznali da nova sezona počinje u nedelju, 25. decembra, ali se i dalje nagađa ko će se naći u vili. Neki dobro poznati učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su potvrdili da ulaze, dok se drugi nisu oglašavali. Ipak, ako je sudeći po njenom instagram profilu, Macu Diskreciju nećemo gledati. Naime, ona je objavila jedan video u kom je pozvala svoje pratioce i fanove na žurku koja će se održati 28. decembra, što je znak da se ona 25. decembra neće useliti u vilu. Da li će to učiniti kasnije ili je ovo samo varka za fanove, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.