Cuca od medija beži u rijaliti!

Izvor: Story, 24.Feb.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cuca od medija beži u rijaliti!

U velelepnu kuću u kojoj se snimaju Parovi, useliće se i pevačica Ivona Negovanovic, koju su tabloidi povezivali sa Šabanom Šaulićem.

Ivona Negovanović Cuca, foto: Printskrin

Medijska hajka na Ivonu Negovanović Cucu, koja ne prestaje uticala je da ova pevačica zaklon potraži, ni manje, ni više, nego u rijalitiju Parovi.

Finiširani su pregovori sa produkcijom Hepi televizije,pa je sasvim izvesno i potvrđeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << će Cuca ući u  rijaliti.

- Ne bismo da otkrivamo sa kim će ona ući u kuću – kažu u produkciji Hepi televizije.

Biće zanimljivo gledaocima, a to je ono što je nama najvažnije. Sad je sasvim izvesno da će se ovaj rijaliti izdvajati od svih dosadašnjih,što će biti jasno, već u prvim danima emitovanja programa.

Od ostalih potencijalnih učesnika,za sada se pominju Tanja Savić sa suprugom Dušanom, Nataša Bekvalac sa Ljubom Jovanovićem, dok se još ne zna sa kim bi ušle Ava Karabatić i Jelena Golubović.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.