DA LI ĆEMO GLEDATI I ŠABANA: Cuca ulazi u Parove!

Izvor: Kurir, 24.Feb.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI ĆEMO GLEDATI I ŠABANA: Cuca ulazi u Parove!

Ivana Negovanović će ući u rijaliti šou ali je još tajna ko će biti njen partner

Ivona Negovanović Cuca, takmičarka Pinkovih zvezda i navodna ljubavnica Šabana Šaulića, ući će u rijaliti šou Parovi, koji uskoro počinje da se emituje, ali još se ne zna ko će biti njen par.

Kako su rekli iz produkcije Hepi televizije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potvrđeno je da će Cuca ući u rijaliti.

"Ne bismo da otkrivamo s kim će ona ući u kuću. Biće zanimljivo gledaocima, a to je ono što je nama najvažnije", rekli su iz produkcije.

Podsetimo, do sada su kao učesnici spominjani Tanja Savić sa suprugom Dušanom, Nataša Bekvalac sa Ljubom Jovanović, dok se još ne zna s kim bi ušle Ava Karabatić i Jelena Golubović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beži od medija u rijaliti: Cuca u “Parovima”!

Izvor: Svet, 24.Feb.2015

U velelepnu kuću u kojoj se snimaju “Parovi”, useliće se i pevačica Ivona Negovanović Cuca, koju povezuju sa Šabanom Šaulićem.. Zbog bure koju je ta veza izazvala Cuca je odlučila da zaklon potraži u rijalitiju “Parovi”.. Finiširani su pregovori sa produkcijom Hepi televizije,pa je...

Nastavak na Svet...

Ovo su učesnici "Parova"!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2015, 15:00

MONDO saznaje da će se će u trećoj sezoni rijalitija učestvovati starleta Maca Diskrecija, Lepa Lukić, Džej .... Treća sezona rijalitija "Parovi" na televiziji Happy počinje u nedelju, 8.marta u 20h, a u luksuzno opremljenu kuću će ove godine ući "nestali iz javnog života poput Džeja",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.