Izvor: eKlinika.rs, 23.Apr.2016, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak pet puta više: Otkriveno kada žene doživljavaju najviše orgazama

Kad pročitate odgovor odmah ćete se baciti na posao.
Malo istraživanje na otprilike 1000 Amerikanaca, koje je sprovela poznata firma za proizvodnju seks igračaka, pokazalo je da parovi imaju više seksa za vreme praznika nego inače, što odgovara i rezultatima jednog drugog istraživanja, koje je otkrilo da je decembar najpopularniji mesec za trudnoću.
Dakle, čim temperaura padne – seksualni život je aktivniji.
Četvrtina ispitanika je otkrila da u vreme praznika češće nego inače doživljava orgazme, a trećina žena rekla je da se radi o čak pet puta orgazama više.
 
nadlanu

Nastavak na eKlinika.rs...






Povezane vesti

Dok oni mlate žene, mi...

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 02:29

Sigurno ste i vi protiv nasilja? Prijavili biste da vidite ili čujete da neko tuče ženu, ali još niste bili u prilici? Slično su odgovorili i učesnici istraživanja, ali pravi život u Srbiji pokazuje sasvim drugačiju sliku. Pogledajte....Istraživanje o percepciji nasilja nad ženama u Srbiji,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.