Burne nominacije u Parovima: Evo ko se bori za ostanak u vili!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burne nominacije u Parovima: Evo ko se bori za ostanak u vili!

Sinoć su, tradicionalno, u rijalitiju Parovi održane nominacije, a kao i svako drugo, ni ovo veče nije moglo da prođe bez svađa i rasprava.

Učesnici rijalitija Parovi sinoć su saznali ko od njih ima mogućnost da napusti vilu zauvek. Produkcija, takmičari i publika su rekli svoje i odlučili zajedno da nominuju šestoro rijaliti igrača. A oni su: Mladen, Nikola, Vesna, Limeni, Petko i Magdalena! Muški deo ekipe je dobio moguću kartu za izlazak iz vile upravo od >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << strane produkcije, dok bi publika volela da Vesna izađe napolje. Ipak, sami učesnici su rešili da Magdalena treba da ide kući.

Prepirka između Limenog i Zmaja, svađa koja je kulminirala između Mace i Brendona kao i same nominacije dovele su sinoćno veče u vili Parova do usijanja. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.