Bivša učesnica Parova ponovo šokirala: Milane, želim da ti rodim dete! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša učesnica Parova ponovo šokirala: Milane, želim da ti rodim dete! VIDEO 18+

Bivša učesnica rijalitija Parovi 2015 neprestano šokira javnost i nakon izlaska iz luksune vile. Atina Ferari je na jednom svom video poručila Milanu da želi da mu rodi dete!

Plesačica Atina Ferari redovno šokira javnost svojim videima. Nakon što je postavila video da će ispuniti svoje obećanje prema Andriji Živanoviću, dešava se preokret!

Proteklog jutra, Atina Ferari objavila je novi video u kome pozira sa plišanom helo kiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koja je poklon on dotičnog Milana. Da li je u pitanju Topalko?! Ona je videom poručila Milanu da želi da mu rodi dete! Pogledajte oba videa:

DOBRO JUTRO. DIVAN DAN ORLIĆI POBEDILI. ANDRIJA ŽIVKOVIĆU OVO TE ČEKA KAD SE VRATIŠ ;)

Posted by Kristina Atina Marković on субота 20. јун 2015.

video snimljen jutros.... razlog mom sinocnom razocarenju je opet on... ali ne vredi na njega sam mnogo popustljiva i laka.... narocito u onim trenutcima, kada ga vidim pred ulaznim vratima... do djavola sve, Milane volim te, i hvala za nju... <3 ..... i lomila sam se za ovo postavljanje sad, ali jebiga.....

Posted by Kristina Atina Marković on субота 20. јун 2015.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.