Zbog Parade ponosa 7. kolo Superlige se igra u ponedeljak

Izvor: Prva.rs, 25.Sep.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Parade ponosa 7. kolo Superlige se igra u ponedeljak

"Nismo dobili dozvolu od policije, tako da će se mečevi ovog kola igrati u ponedeljak. Jedina dilema nam je duel Partizana i OFK Beograda, pošto crno-beli sledećeg četvrtka igraju u Ligi Evrope. Tražili smo dozvolu da Partizan i OFK igraju u subotu, a večeras ili sutra ujutru ćemo definitivno znati šta se dešava i po tom pitanju", rekao je Bulatović Tanjugu.

On je dodao da će u slučaju da policija ne da dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za odigravanje meča u subotu, naknadno biti utvrđen termin meča Partizan - OFK Beograd.

Parada ponosa trebalo bi da se održi u subotu u Beogradu.

Parovi sedmog kola:

Spartak - Radnički Niš, Napredak - Vojvodina, Novi Pazar - Jagodina, Borac - Crvena zvezda, Voždovac - Mladost, Partizan - OFK Beograd, Donji Srem - Radnički Kragujevac i Rad - Čukarički.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Nikolić: Krajnje neozbiljno!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2014, 09:22

"Samo mi i OFK Beograd ne znamo kad igramo", ljut je trener Partizana..Zbog koncerta Cece u Guči odlagala se jedna utakmica, zbog Parade ponosa celo kolo. Realnost srpskog fudbala i pre svega države Srbije. Trener Partizana Marko Nikolić posebno je nezadovoljan jer crno-beli zbog obaveza u Ligi Evropa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.