ŽIVELA SAM SA GEJ PAROM Iva Grgurić otkrila ŠTA se dogodilo GODINU DANA PRE biznismena Šarića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2020, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŽIVELA SAM SA GEJ PAROM" Iva Grgurić otkrila ŠTA se dogodilo GODINU DANA PRE biznismena Šarića (VIDEO)

Svi su zanemeli!

Iva Grgurić je rijaliti cimerima priznala da je najveća budala ispala pre šest godina kada je prihvatila pomoć hrvatskog biznismena Marijana Šarića, ali i otkrila šta se desilo godinu dana pre toga.

- Ispadala sam mnogo puta ovde budala. Najveća sam budala pre šest godina, ispričala sam vam svima o čemu se radi, a sada ću vam ispričati šta se desilo pre sedam godina. Otišla sam od roditelja sa 18 godina i živela sam sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gej parom u stanu. Dobila sam poziv od jednog boksera, dao mi je poslovnu priliku da radim na Zrću. Ja pitam o čemu se radi i oni mi objasne da ću prodavati epruvetice sa alkoholom za 13 kuna, a od svake ću ja dobiti po jednu kunu. Ja dolazim tamo, tu nije bio krevet, nego neki madrac, osam di-džejeva. Bilo je previše ljudi, po dvoje ljudi je spavalo u krevetima. I sada mi treba po plažama da nosimo te epruvetice i da ubeđujemo Engleze da je to domaća rakija. Jedva sam prodala 10 epruvetica. Pokupila sam se za dva dana. Tada sam se osetila kao budala. Radila sam kao hostesa - pričala je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.