Vladimir Tomović raspalio govor mržnje u “Parovima”: Gejevi su bolesnici

Izvor: Svet, 08.Nov.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Tomović raspalio govor mržnje u “Parovima”: Gejevi su bolesnici

Vladimir Tomović ne bira termine koje upotrebljava na televiziji sa nacionalnom frekvencijom gde govor mržnje ne sme biti dozvoljen.
Ovaj novi učesnik “Parova” se u prošlom rijalitiju žestoko obračunavao sa ženama i tada nije birao reči kada ih je vređao, a noćas kada je došao u vilu, predstavio se kao zaštitnik žena, a potom je žestoko krenuo da vređa Željka Stojanovića i Branislava Radonića Brendona koje je prozivao da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gej. I danas je nastavio u sličnom maniru. Na pitanje drugih učesnika šta misli o gej populaciji, on je rekao:
“To je bolest koja se velikom brzinom širi svetom!”
On je naveo da misli sve najgore o toj populaciji i da će ih uvek vređati, a pojedini učesnici “Parova” su posumnjali da je Vladimir zapravo gej, ali da to ne želi da prizna i da se ovakvim stavovima samo krije.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.