USTALA PRED SVIMA I REKLA: Supruga Slobodana Radanovića konačno otkrila da li je ON GEJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USTALA PRED SVIMA I REKLA: Supruga Slobodana Radanovića konačno otkrila da li je ON GEJ! (VIDEO)

Jasno i glasno.

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, a veliku pažnju privukao je odgovor Lune Đogani, koja je tom prilikom otkrila da bi volela da svom dečku Slobodanu Radanoviću rodi dete, a zatim se priča nastavila u nešto drugačijem smeru, tačnije polemisalo se da li je Sloba gej ili nije.

OGROMNA TUGA! Dragana Mirković POTRESENA - Teško prihvatam Marininu BOLEST! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Pa je se šalim na svoj račun. To sam rekla na Radiju Amnezija kod Bore, Milana i Baneta. Malo sam se šalila da radimo na tome. Jednog dana bih volela da se to stvarno desi, ali sada ne! Nemoj da mi sekirate mamu - rekla je Luna.

Ona je dodala i da iz prve ruke zna da je njen dečko opredeljen isključivo prema ženskom polu, a u ovu priču umešala se i Slobina žena Kija Kockar.

- Ja sam čitala u novinama ispovest nekog dečka. Ja isto znam iz prve ruke da Sloba nije gej! Dajem ruku za to! Volela bih da je više gej bio u našem braku! - rekla je Kristina Kockar.

OVO NIKO NIJE ZNAO: Jedna od najvećih seks bombi kod nas, otkrila da je bila VERENA, i to VIŠE PUTA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga" možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE SEKIRAJTE MI MAMU: Luna pred Slobom otkrila da li bi zaista volela da mu rodi dete (VIDEO)

Izvor: Press, 13.Feb.2018, 12:00

Đoganijeva je pričala o mogućnosti da ostane u drugom stanju. . Luna Đogani rekla je nema ništa protiv da rodi dete svom dečku Slobi Radanoviću. Na pitanje novinara da li bi volela da na svet donese malog Slobu, ona...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.