Tajson Gej pozitivan na doping testu!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajson Gej pozitivan na doping testu!

Američki atletičar Tajson Gej rekao je danas da je bio pozitivan na doping testu i da će se povući sa učešća na Svetskom prvenstvu koje se nerednog meseca održava u Moskvi.

Izneverio ga "prijatelj": Tajson Gej  

Gej nije otkrio na koju je supstancu pozitivan, već je samo rekao da ga je Američka antidoping agencija obavestila u petak da je njegov uzorak uzet u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << maju bio pozitivan i dodao da će uskoro tražiti i "B" doping test.

"Nema priču o sabotaži. Jednostavno sam poverio svoju karijeru nekome i taj me izneverio", rekao je Gej jecajući u telefonskom razgovoru iz Amsterdama.

 

Nakon što se oporavio od povrede, američki rekorder na 100 metara, ove godine je pobedio u trkama na 100 i 200 metara na državnom prvenstvu SAD.

 
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tajson Gej pozitivan na doping testu!

Izvor: Dzungla.org, 14.Jul.2013

Američki atletičar Tajson Gej rekao je danas da je bio pozitivan na doping testu i da će se povući. sa učešća na Svetskom prvenstvu koje se nerednog meseca održava u Moskvi.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.