Silovana pred mužem, obolela od raka a onda joj suprug priznao da je gej

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 09:48

Silovana pred mužem, obolela od raka a onda joj suprug priznao da je gej

Udruženje filmskih glumaca (SAG-AFTRA) stupilo je štrajk u kojem sindikat traži da streaming divovi pristanu na pravedniju podelu dobiti i bolje uslove rada.

Predsednica udruženja Fren Drešer, domaćoj publici najpoznatija po naslovnoj ulozi u seriji "The Nanny" je na konferenciji za medije progovorila o štrajku pa je održala i oštar govor.

"Ono što se ovde događa nama važno je jer ono što se nama događa u svim područjima rada, kada poslodavci Wall Street >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i pohlepu postave kao prioritet, a zaborave na bitne činioce koji pokreću mašinu da radi, rekla je između ostalog".

"Mi smo žrtve. Žrtve od strane vrlo pohlepne organizacije. Šokirana sam kako nas tretiraju ljudi s kojima smo zajedno u ovom poslu. Iskreno, ne mogu da verujem koliko smo udaljeni jedni od drugih po mnogo pitanja. Žale se na manjak novca, kažu da ga gube na sve strane, a direktori zarađuju milione. To je odvratno. Sram ih bilo", dodala je.

Podsećamo, Fren Drešer se kroz život suočila s rakom, a proživela je i još neke zaista teške stvari.

Fren se proslavila pre 30 godina zahvaljujući seriji "Dadilja" i posle velikog uspeha serije zajedno sa bivšim suprugom pokrenula veliki broj televizijskih projekata i realizacije ideja koje su joj padale na pamet. Iako danas uživa u povučenom životu i kloni se medija koliko može, njena životna priča još uvek mnoge fascinira.

Karijeru je započela kao misica, a vrlo je rano upoznala i budućeg supruga Pitera Marka Džejkobsona, za kojeg se udala 1978. sa samo kada je imala 21 godinu.

Ali 1996. godine njihovoj je ljubavi došao kraj, a razvod je bio finaliziran 1999. godine. Piter Mark rekao je da je posle dugogodišnjeg braka shvatio da je homoseksualac, a par je uprkos bračnom brodolomu ostao u prijateljskim odnosima, pa su nastavili poslovno da sarađuju.

"Naša ljubav je jedinstvena, retka i beskrajna. Osim kada je iritantan", rekla je o svom bivšem suprugu Fren jednom prilikom. Nakon što joj se bivši izjasnio kao homoseksualac, Fren se aktivno uključila u grupe za podršku prava LGBTQ zajednice.

Dok su bili u braku, zajedno su proživeli i traumatično iskustvo. Naime, 1985. godine dvojica pljačkaša provalila su u njihov dom u Los Anđelesu. Dok je jedan preturao po stanu, drugi je naizmenično silovao Fren i njenu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Frenin suprug bio je prebijen, vezan i nateran da svedoči užasnoj sceni. Glumici su nakon toga trebale godine da se oporavi, a još duže da o njemu progovori u javnosti.

Iako se protiv svega borila pozitivnošću, to joj nije pomoglo da teško ne oboli. Fren je 2000. godine dobila dijagnozu rak grlića materice. Posle operacije i odstranjivanja materice Fren je proglašena potpuno zdravom, ali nikada nije imala dece i posle Pitera Marka nije se udavala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.