SA NASTUPA U GEJ KLUBU NA PROMOCIJU SVOJE KNJIGE! Vesna Vukelić Vendi objavila ROMAN od 500 strana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 21:51

SA NASTUPA U GEJ KLUBU NA PROMOCIJU SVOJE KNJIGE! Vesna Vukelić Vendi objavila ROMAN od 500 strana!

Pevačica i spisateljica svojim britkim jezikom nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

U subotu veče Vesna Vukelić Vendi je nastupala u jednom gej klubu u Beogradu, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta. Ona tvrdi da joj nije prvi put da peva na tom mestu i da joj je to bio jedan od najboljih nastupa.

Svoju karijeru započela je davnih devedesetih, a danas puni klubove, šatore i učestvuje na raznim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manifestacijama gde se okuplja veliki broj građana koji u stopu prati "kraljicu šatora".

Vendi je napisala knjigu "Misterija crne žene" koja je izazvala veliku pažnju, a kako na mrežama otkrivaju oni koji su pročitali ovo štivo, svaka stranica je bolja od prethodne i čita se u jednom dahu.

U jednom prestoničkom klubu pevačica je održala promociju svoje knjige, a zatim je publiku počastila i nastupom. Kada se latila mikrofona zapevala je neke od svojih najvećih hitova poput "Uljez", "Ucena", "Kocka" i druge.

A post shared by Vesna Vukelić Vendi 🌹 (@vesnavukelic)

- To je kompleksna knjiga i ne bi se pisala na 450 strana, u današnje vreme kada su knjige na 200, da nije tako. Ima i recenzija i pogovora, sve skupa je oko 500 stranica, to je ogromno štivo koje ne može da se prepriča. Roman je detektivski i ide u mnogo krakova, jedan krak je autobiografski. Samo njega mogu da prepričam, ovo drugo je nemoguće. A opet, sve je veoma pitko napisano da i oni sa manjim nivoom obrazovanja mogu da razumeju. Bukvalno sam i slikala, za one koji ne mogu rečima da razumeju. Ovde je suština kako zlo funkcioniše. Akcenat je na psihologiji zla. Ovo nije uobičajna autobiografija, svako treba da je kupi - rekla je spisateljica za "Telegraf".
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.