Platila je večeru porodici homofoba, a ovakvu reakciju nije očekivala

Izvor: B92, 19.Nov.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platila je večeru porodici homofoba, a ovakvu reakciju nije očekivala

Poruka jedne žene porodici mladića koji je svojoj konzervativnoj porodici priznao da je gej odjeknula je na društvenim mrežama.

Natali Vuds je večerala u restoranu u Adisonu u Teksasu sa prijateljicom kada je iza sebe začula porodični razgovor o „užasnom gej nećaku za kojeg se moraju moliti“.

“Bili smo u restoranu kada je čovek iza mene prilično glasno počeo da pričao o tome koliko je zgrožen svojim gej nećakom i da mladić sebi uništava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << život. Nastavio je da govori užasne stvari o klincu. Sedela sam besna, ali znala sam da moj izliv mržnje prema tom čoveku ne bi rešio ništa. Bilo mi je žao njegovog nećaka i iskreno, bilo mi je žao tog čoveka i ljudi s kojima je bio. Platila sam im večeru jer sam želela da budem poput Isusa o kojem sam mnogo učila tokom detinjstva. Želela sam da pokažem ljubav, ali i istinu, pa sam napisala nešto na račun koji mi je konobarica dala“, rekla je Indi.

Ona im je napisala sledeće na računu:

“Srećni praznici od veoma gej, veoma liberalnog stola iza vas. Isus me je stvorio takvu. P.S. Prihvatite svoju porodicu“

Reakcija koju je izazvala na mrežama veoma ju je iznenadila.

“Nisam im otplatila hipoteku niti spasila detetu život. Samo sam im platila večeru. Nakon izbora i podeljenosti u ovoj zemlj, samo sam htela da pokažem malo ljubavi“, rekla je.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poruka podrške gej mladiću postala hit na internetu

Izvor: B92, 20.Nov.2016, 14:05

Poruka žene upućena kao podrška mladom momku koji je svojoj porodici otkrio da je gej, širi se svim društvenim mrežama...Natali Vuds je večerala u jednom restoranu u Teksasu kada je čula razgovor jedne porodice. Tačnije, čula je kako ogovaraju svog “groznog gej nećaka za koga moraju da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.