OGOVARANJE TOMOVIĆU IZA LEĐA! Zerina i Danijel nakon ŽESTOKOG SUKOBA opleli: Ovo mu se NEĆE DOPASTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 16:40

OGOVARANJE TOMOVIĆU IZA LEĐA! Zerina i Danijel nakon ŽESTOKOG SUKOBA opleli: Ovo mu se NEĆE DOPASTI

"Ja sam rekla da me veze ne zanimaju!"

Tokom dana, zadrugari su uživali u raznim aktivnostima, a Zerina Hećo je sedela u Beloj kući sa Danijelom Višićem koji je sinoć ušao u Zadrugu.

Podsetimo, Danijel je odmah po ulasku u rijaliti imao žestok sukob sa Tomovićem, kada ga je Vladimir za vrat izvukao iz kola jer je Višić u studiju rekao da je Crnogorac gej.

- Da li si bila sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili nisi? - pitao je Danijel.

- Ma nismo, on i ja se znamo od druge sezone i on se upetljao u kontakt mene i Alena i uvredio me i ja sam mu rekla svašta. I onda je on krenuo, a ja sam rekla šta on radi i znala sam da nešto ne štima, ali sam pustila i počeli smo da se družimo, ali smo za stolom imali konflikt ali sam mislila da je lik normalan i da nije budaletina. - govorila je Zerina, pa dodala:

- Međutim, ja sam bila u sobi i vidim ja kako on mene muva, a sa Minom se dogovara i ja ga pitam da li se igra sa mnom, i on mi je rekao ne. Ja sam rekla da me veze ne zanimaju i da neću biti u vezi i tada ja skapiram da on igra igru, i on je hteo samo da ja kažem da smo mi u vezi - rekla je Hećo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.