Nil Patrik Haris otkriva kad je shvatio da je gej

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Okt.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nil Patrik Haris otkriva kad je shvatio da je gej

Glumac Nil Patrik Haris je prije gotovo osam godina otvoreno priznao da je gej. Njega su obožavatelji najviše zavoleli u ulozi simpatičnog Barnija u seriji "Kako sam upoznao vašu majku". Glumac sada otkriva da je ukapirao da je gej onda kada se poljubio sa glumcem Bertom Rejnoldsom. U svojim novim memoarima "Sami birate autobiografiju" ispričao je svoj put >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << do prihvatanja samog sebe. "Nakon dugog putovanja, priznao sam sebi da sam gej, a to saznanje bila je divna i najvažnija komponenta upoznavanja samoga sebe. Svi misle da je ta priča jako smiješna. Poljubio me Bert Rejnolds i tako sam shvatio da mi se zapravo to dopada", priznaje slavni glumac. Haris je priznao da je homoseksualac još 2006. godine, a sada je u srećnom braku s Dejvidom Bertkom kojeg je upoznao 2003. godine, prenosi "Blic". Haris i Bertka zajedno su od 2004. godine, a dobili su i blizance dječaka Gideona Skota i djevojčicu Harper Grejs uz pomoć surogat majke 2010 godine. Vjerili su se u junu 2011. godine. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

NIL PATRIK: Ukapirao sam da sam gej kada me je poljubio Bert Rejnolds!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2014

Glumac Nil Patrik Haris je pre gotovo osam godina otvoreno priznao da je gej. Njega su obožavatelji najviše zavoleli u ulozi simpatičnog Barnija u seriji "Kako sam upoznao vašu majku"...Glumac sada otkriva da je ukapirao da je gej onda kada se poljubio sa glumcem Bertom Rejnoldsom. U svojim novim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.