MOJA GENERACIJA JE UMRLA Vesna Zmijanac otvoreno o GEJ PARADI i udvaranju mlađih muškaraca

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 16:54

"MOJA GENERACIJA JE UMRLA" Vesna Zmijanac otvoreno o GEJ PARADI i udvaranju mlađih muškaraca

Nije krila mišljenje.

Vesna Zmijanac iznenadila je izjavom o Paradi ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

- Šta znam... Da vam kažem, nemam ništa protiv tog sveta i te fele, ali, ne razumem tu potrebu da svima pokazujemo ko smo i šta smo, sada mi treba da izađemo koji nismo, pa i mi da paradiramo? Svako ima pravo da radi šta god hoće kod svoje kuće. Nisam za to neko paradiranje po gradu, posebno ne na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestima gde nameravaju da idu. Ja sam malo tradicionalna - rekla je Vesna i otkrila da joj se mlađi momci udvaraju:

- Ništa se nije promenilo, ja sam lepo rekla, moja generacija je umrla. Mlađi ne znaju da se udvaraju... Udvaraju mi se uživo, poruke ne otvaram, ne bi me našli nikad. Najviše pamtim ovo zadnje u Podgorici, ništa se nije desilo ali... - ističe Vesna.

Zbog čega se nije pojavila na koncertu koleginice Zorice Brunclik, šta misliš o nastupu Jelene Karleuše koja je vegeterijanac a nastupa na roštiljijadi, ali i o mnogim drugim stvarima pogledajte u celom našem intervjuu koji se nalazi ispod.  
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.