KUM OTKRIO NOVE DETALJE PRVE GEJ SVADBE: Evo šta je rekao za slavlje Anite i Matore i koji zadrugar se ženi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 21:16

KUM OTKRIO NOVE DETALJE PRVE GEJ SVADBE: Evo šta je rekao za slavlje Anite i Matore i koji zadrugar se ženi!

Samo nek se slavi ljubav.

Nekadašnji zadrugar i sadašnji voditelj ovog formata, Marko Đedović, kumovao je na svadbi Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, a sada je progovorio o detaljima sklapanja gej braka, u koji su zadrugarke ušle pre nekoliko dana.

Venčanje je upriličeno na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, a ceremoniji su prisustvovali njihovi prijatelji, mahom iz rijalitija, dok roditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostalih članova porodice nije bilo.

Đedović je u emisiju došao prepun pozitivnih utisaka, a kako je otkrio, na svadbi je bilo izuzetno veselo i emotivno.

- Meni je žurka trajala do šest i niko od mene nije mogao da spava jer sam bio ubedljivo najveseliji.

Osim Marka, svadbi su prisustvovali Ermina Pašović, Stefan Karić, Sandra Rešić, Tijana Ajfon, kao i Nenad Aleksić Ša sa svojom izabranicom, za kojeg je Đedović otkrio da se za koji dan ženi!

- Ša je bio sa svojom budućom suprugom. Njima je 20. jula svadba i biće u Kraljevu! - rekao je Marko u emisiji "Puls Srbije".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.