JK: Crno vreme za ljudska prava u Srbiji (FOTO)

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK: Crno vreme za ljudska prava u Srbiji (FOTO)

Nezadovoljna otkazivanjem gej parade, koja je trebala da se održi u nedelju 2. oktobra, Jelena Karleuša poznata po podršci koju pruža gej populaciji, izrevoltirana odlukom Srbije na "Fejsbuku" je dala komentar u svom maniru.

- Crno vreme za ljudska prava u Srbiji, osvanulo je danas na "Fejsbuk " statusu Jelene Karleuše. Izrevoltirana otkazivanjem gej parade koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trebala da se održi sutra, Jelena je, kako samo ona ume prokomentarisala ovu odluku.

Sani Armani i JK u istim cipelama! (FOTO)

Da li se trud ovih dama isplatio? (FOTO)

Toplesom do slave i popularnosti (FOTO+16)

Inače Džej Kej je poznata kao veliki pobornik gej prava, čak je svojevremeno izjavljivala i kako će i ona ponosno šetati u "Paradi ponosa".

Izgleda da će se diva načekati, ako ništa bar do sledeće godine. Ne bi nas čudilo da je pozovu i u neku od političkih emisija, kako bi još jednom ponovila svoj stav o gej populaciji

OVDE pogledajte kako se Džej Kej provodi u Sevilji.

M.N.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Jelena Karleuša

Nastavak na S media...






Povezane vesti

I Jelena Karleuša komentariše ljudska prava

Izvor: CrveniTepih.com, 02.Okt.2011, 00:30

Nezadovoljna otkazivanjem gej parade, koja je trebala da se održi u nedelju 2. oktobra, Jelena Karleuša poznata po podršci koju pruža gej populaciji, izrevoltirana odlukom Srbije na 'Fejsbuku' je dala komentar u svom maniru. - Crno vreme za ljudska prava u Srbiji, osvanulo je danas na 'Fejsbuk '...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.