I Gandalf je gej: Poznati glumac predvodio paradu u Njujorku

Izvor: Svet, 28.Jun.2015, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Gandalf je gej: Poznati glumac predvodio paradu u Njujorku

Ian Mekelen, čuveni glumac koji je postao svetski poznat i zahvaljuući ulozi čarobnjaka Gandalfa u “Gospodaru prstenova”, predvodio je gej paradu na ulicama Njujorka.
Parada je održana u čast odluke Vrhovnog suda SAD, koji je doneo odluku da sve savezne države moraju da prihvate i legalizuju istopolne brakove, a Mekelen je stao na čelo povorke kako bi se na taj način “osvetio” za nepravdu koja mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naneta kad je bio mladić.
Morao sam 1960. godine da potpišem da nisam gej kako bih dobio posao u pozorištu na Brodveju. Godinama sam bio očajan zbog toga, ali sada mogu s ponosom da priznam svoju seksualnu orjentaciju”, rekao je Mekelen.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

I Gandalf je gej: Poznati glumac predvodio paradu u Njujorku

Izvor: Scandal.rs, 28.Jun.2015

Ian Mekelen, čuveni glumac koji je postao svetski poznat i zahvaljuući ulozi čarobnjaka Gandalfa u “Gospodaru prstenova”, predvodio je gej paradu na ulicama Njujorka...Parada je održana u čast odluke Vrhovnog suda SAD, koji je doneo odluku da sve savezne države moraju da prihvate i legalizuju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.