Gej par postavio novi svetski rekord u najdužem poljupcu

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gej par postavio novi svetski rekord u najdužem poljupcu

Takmičenje koje se u čast Dana zaljubljenih svake godine održava u tajlandskom gradu Pataji završeno je nakon tačno 50 sati, 20 minuta i jedne sekunde, čime su Nontavat Jaroegenasornsin (31) i njegov partner Tanakorn Sitiamtong (28) zaslužili da se nađu u novom izdanju Ginisove knjigu rekorda u kategoriji najdužeg poljupca na svetu.
'Prošle godine smo izdržali svega 22 sata i odlučili smo da ove godine probamo još jednom. Veoma smo srećni zbog rezultata koji smo postigli. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Pobedili smo zahvaljujući podršci koju pružamo jedan drugome' - izjavio je nakon takmičenja Jaroegenasornsin. Oni su kao nagradu osvojili dijamantsko prstenje u vrednosti od 6.500 dolara i vaučer za boravak u jednom tajlandskom hotelu sa pet zvezdica.
Prošlogodišnji pobednici i rekorderi u ovom neobičnom takmičenju Lakana Tiranarat i njen suprug Ekačaj (46 sati, 24 minuta i 9 sekundi), su nakon 49 sati ljubljenja pobedu ipak prepustili Nontavatu Jaroegenasornsinu i Tanakornu Sitiamtongu. Tokom ovog svojevrsnog maratona važila su izuzetno stroga pravila. Parovi nisu smeli da se razdvoje ni kako bi uzimali hranu i piće, pa čak ni pri odlasku u toalet, gde bi ih pratio jedan od članova žirija.
Izvor: Telegraf
Tweet
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.