GEJ SIRIJCA SILOVALI, MUČILI, PA MU ODSEKLI GLAVU: Unakaženo telo pronašli NAKON PET MESECI!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GEJ SIRIJCA SILOVALI, MUČILI, PA MU ODSEKLI GLAVU: Unakaženo telo pronašli NAKON PET MESECI!

Unakaženo telo gej Sirijca koji je identifikovan kao Muhamed Visam Sankari pronađeno je u Istanbulu.

Njegovi cimeri kažu da ga je najpre silovala grupa muškaraca, da je mučen ,a da mu je potom odrubljena glava, piše Bi-Bi-Si.

Sankari je u Istanbul stigao pre godinu dana kao izbeglica, a njegovo je telo pronađeno 25. jula u okrugu Jenikapi. Zbog pretnji koje je dobijao je pokušavao da pobegne iz grada, ali mu to nije uspelo, navodi Kaosgl.org.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od njegovih cimera kaže da je muška banda još pre pet mesecu otela Sankarija, prebila ga i silovala.

Žalili smo se policiji, ali oni nisu učinili ništa - kazao je cimer pod imenom Rajan i dodao da su svi primali pretnje od nasilnih bandi zbog čega su svi u velikom strahu.

Policija nije uhapsila nikog zbog ovog zločina.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.