Eminem Eltonu Džonu i njegovom mužu za svadbu poklonio seks igračke s dijamantima

Izvor: Prva.rs, 08.Dec.2017, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eminem Eltonu Džonu i njegovom mužu za svadbu poklonio seks igračke s dijamantima

Reper Eminem (45) i Elton Džon (70) prijatelji su već 16 godina, tačnije otkad su nastupili zajedno na dodeli „Gremija“ 2001. godine. Britanska legenda, koji već decenijama otvoreno živi kao gej, hteo je da podrži Eminema kojeg su optužili za homofobiju zbog njegovih pesama.
"Ja sam mislio da je to glupost pa sam hteo da ga podržim. Zajedno smo otpevali njegov hit „Sten“ i otad smo prijatelji. On je izvrstan tip", kaže Elton.
Pevač je otkrio i da je Eminem >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << njemu i njegovom partneru Dejvidu Furnišu (55) za venčanje 2014. poslao zanimljiv poklon.
"Na baršunastom jastučiću poslao nam je dva prstena za penis koji su bili obloženi dijamantima. Moram reći da ih nismo koristili", rekao je kroz smeh Elton.
Elton Džon je sa Dejvidom u vezi već 24 godine. U građanskom partnerstvu su od 2005. a venčali su se 2014. kad je to postalo legalno u Engleskoj.
Izvor: 100posto.hr
 
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.