Đukić Dejanović sa predstavnicima Gej strejt alijanse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2010, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović sa predstavnicima Gej strejt alijanse

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović poručila je danas predstavnicima Gej strejt alijanse da će podržati njihove napore za eliminaciju diskriminacije i za osudu nasilja nad neistomišljenicima.

"Protiv neznanja treba da se borimo obrazovanjem, a protiv nasilja sankcijama", rekla je predsednica parlamenta u razgovoru sa predstavnicima Gej strejt alijanse Mirjanom Bogdanović i Borisom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milićevićem, saopšteno je iz njenog kabineta.

Bogdanovićeva i Milićević upoznali su predsednicu s narednim koracima tog udruženja na polju poboljšanja prava gejeva, lezbijki i biseksualnih i transrodnih osoba u Srbiji, kao što su strategija smanjenja nasilja i diskriminacije i unapređenje slobode okupljanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić-Dejanović podržava Gej strejt alijansu u borbi protiv diskriminacije

Izvor: Blic, 08.Apr.2010

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović primila je danas predstavnike Gej strejt alijanse i tom prilikom izjavila da podržava njihove napore u eliminisanju diskriminacije, kao i borbu protiv nasilja nad neistomišljenicima. .."Protiv neznanja treba da se borimo obrazovanjem, a protiv...

Nastavak na Blic...

Đukić-Dejanović podržava Gej strejt alijansu

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2010

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović primila je danas predstavnike Gej strejt alijanse i tom prilikom izjavila da podržava njihove napore u eliminisanju diskriminacije, kao i borbu protiv nasilja nad neistomišljenicima..."Protiv neznanja treba da se borimo obrazovanjem, a protiv...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.