Dežer: Žalimo zbog otkazivanja parade

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dežer: Žalimo zbog otkazivanja parade

- U evropskoj delegaciji dubok žale zbog toga što "Parada ponosa" neće biti održana - izjavio je Vensan Dežer, šef Misije EU u Srbiji.

Šef Misije EU u Srbiji, Vensan Dežer, izjavio je danas da u evropskoj delegaciji dubok žale zbog toga što "Parada ponosa" neće biti održana, ocenivši da to predstavlja uskraćivanje prava građana.

Evropa žali zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << otkazivanja parade

Čanak: Fašizam ulazi u naš život

Aktivisti LGBT zaustavili saobraćaj na Terazijama

- To predstavlja uskraćivanje prava građana koja su zagarantovana Ustavom i nadam se da će vlasti dozvoliti mirna okupljanja u budućnosti- dodao je Dežer.

Ministarstva unutrašnjih poslova odlučilo je da iz bezbednosnih razloga zabrani sve javne skupove tokom vikenda, uključujući i Paradu ponosa.

Dežer je danas u EU Info centru prisustvovao promociji novog albuma "Beogradski glas 11" učenika škole pevanja Aleksandre Kovač, čiju je produkciju podržala EU.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.