DECA NE SMEJU DA SE POVERE BILO KOME Popularna pevačica PROGOVORILA o gej BRAKU! Evo ŠTA je rekla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DECA NE SMEJU DA SE POVERE BILO KOME" Popularna pevačica PROGOVORILA o gej BRAKU! Evo ŠTA je rekla!

Otvorila dušu.

Zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović odgovarala je na tabu teme.

Ona je za "Alo" dala svoje mišljenje o LGBT populaciji.

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Oct 3, 2019 at 12:26pm PDT

- Podržavam gej brakove jer je važno da se ljudi podržavaju i vole, a šta rade u svoja četiri zida njihova je stvar. Gej brakovi nikoga ne ugrožavaju, a nemam ništa ni protiv toga da deca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rastu u istopolnim zajednicama. Važno je da mališani budu sa savesnim i posvećenim roditeljima jer su oni nevina bića, velika i najlepša obaveza i ne smeju da se povere bilo kome - kaže pevačica za "Alo" i odmah prelazi na drugu škakljivu temu:

- Protivnik sam abortusa i jedino bih ga podržala pod uslovom da ga lekar preporuči ako postoji opravdani medicinski razlog da se trudnoća prekine. Kada uradite abortus, uništavate novi život.

Luna i Marko se ludo provode u PARIZU - a tek da čujete ŠTA mu je otpevala pod Ajfelovom kulom (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.