Čedo cavo... i Čedin odgovor

Izvor: Mondo, 26.Sep.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čedo cavo..." i Čedin odgovor

Uvredljive poruke ispisane su ovih dana po celom Beogradu. Protivnici Parade ponosa poručuju da "pederi neće šetati Beogradom". Prozvan je i lider LDP Čedomir Jovanović. Evo njegovog odgovora.

Naravno da se vidimo u nedelju. Dodji bez maske. Nema potrebe da se stidis sto ides na Prajd. pic.twitter.com/vEbcCoigKa

— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) September 26, 2014

Policija, za sada, navodi da će Parada ponosa biti održana u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u nedelju, 28. septembra.

Ipak, policija ima pravo da u poslednji čas otkaže tu manifestaciju ako proceni da je bezbednosna situacija takva da ne može da garantuje sigurnost učesnicima.

Protivnici Parade ponosa prethodnih dana ispisali su po celom Beogradu uvredljive poruke na račun učesnika te manifestacije i homoseksualaca. Na meti su i oni koji podržavaju održavanje Parade ponosa, pre svih lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović.

"Čedo cavo mala, vidimo se u nedelju", piše na jednom grafitu na zidu zgrade u Beogradu.

Jovanović je odgovorio posredstvom Twittera:

"Naravno da se vidimo u nedelju.Dođi bez maske. Nema potrebe da se stidiš što dolaziš na Prajd".
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.