ČULA SAM DA SI GEJ! MA IDEM KOD LUNE, ONA ME JE MOLILA ZA SEKS! Teodora i Anđelo se svađali, isplivale PRLJAVE TAJNE! (VIDEO)

Izvor: Svet, 22.Dec.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČULA SAM DA SI GEJ! MA IDEM KOD LUNE, ONA ME JE MOLILA ZA SEKS! Teodora i Anđelo se svađali, isplivale PRLJAVE TAJNE! (VIDEO)

Pevačica Teodora Džehverović i Anđelo Ranković danas su imali oštru raspravu,a na meti je bilo seksualno opredeljenje manekena.
“Anđelo, ja sam za tebe čula da si ti gej, a ne da se ja ljubakam sa muškarcima i devojkama! Šta sam ja? Retard? Maca Diskrecija? Na šta ja tebi ličim?! Ajde skloni se”, drala se Teodora.
“Ajde vrati se Milanu, a sada odoh sa Lunom da porazgovaram, jer nisam hteo da je j**em. Družiš se tu sa mentolima, budalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jedna! Pričaju da si prostitutka, a ti se družiš sa njima”, vikao je Anđelo.
Nakon što su se žustro raspravljali u sobi za rehabilitaciju, ovaj par je otišao u dnevnu sobu. Tamo su Teodora i Anđelo razgovarali, a u naletu besa maneken je izneo intrigantne detalje.
“J***o sam mu drugaricu bre, budalo! Četiri osobe pričaju da sam p*der! Luna, bre, nemoj da me za*ebavate. Tu Lunu sam ja iskulirao, tu Lunu sam mogao da po**bem i kraj priče”, revoltirano je pričao Ranković.
“Brate, za*ebavali smo se! Anđelo, ja sam se za*ebavala, a on je mene napao kao retard. To je zezanje! Ja nisam znala da te toliko nervira! Nemoj da mi govoriš ljubavi! Nisam ja Maca Diksrecija da mi se obraćaš tako”, Teodora mu je govorila vidno uznemirena.

Svetprintscreen
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.