BEZBEDNOSNE SNAGE OKUPIRALE CENTAR GRADA Priprema za Paradu ponosa, ulice puste, policija na svakih PAR METARA

Izvor: Blic, 17.Sep.2017, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZBEDNOSNE SNAGE OKUPIRALE CENTAR GRADA Priprema za Paradu ponosa, ulice puste, policija na svakih PAR METARA

Saobraćaj na glavnim gradskim ulicama Beograda, u kojim se danas održava Parada ponosa, slabog je intenziteta a vidljivo je pojačano prisustvo policije.

Pojačano je prisustvo uniformisane policije, kao i vozila i opreme Žandarmerije.

Na beogradskim ulicama, koje još nisu zatvorene, mali je broj građana, što je i uobičajeno nedeljom ujutro, posebno kad je kao jutros oblačno i povremeno kišovito.

Ovogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Parada ponosa održava se pod sloganom "Za promenu".

Parada će početi u podne u Beogradu šetnjom učesnika od Cvetnog trga, ulicom kralja Milana, Terazijama, Kolarčevom ulicom do Trga Republike.

Paradu će otvoriti kuma Prajda pevačica Jelena Karleuša.

Učestvovaće, kako je najavljeno, premijerka Srbije Ana Brnabić, nekoliko ministara, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, kao i predstavnici Inicijative Ne da(vi)mo Beograd.

Parade ponosa u Beogradu su poslednje tri godine protekle bez bilo kakvih incidenata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija na ulicama Beograda zbog Prajda, pripreme u toku

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2017

Saobraćaj na glavnim gradskim ulicama Beograda, u kojim se danas održava Parada ponosa, slabog je intenziteta, a vidljivo je pojačano prisustvo policije...Pojačano je prisustvo uniformisane policije, kao i vozila i opreme Žandarmerije...Na beogradskim ulicama, koje još nisu zatvorene, je mali broj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.