ANĐELO GEJ Brutalno svedočenje iz karantina o Rankoviću - Anitin dečko završava sa muškarcem

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 13:26

"ANĐELO GEJ" Brutalno svedočenje iz karantina o Rankoviću - Anitin dečko završava sa muškarcem

Zakuhtava se situacija!

 Juče je za crnim stolom izbila žustra rasprava između ukućana "Bele kuće" Slobodana Josipovića i Anđela Rankovića, kada je Sloba osuo paljbu o kontraverznoj vezi Anđela i njegove devojke Anite Stanojlović.

Tom prilikom, pljuštale su uvrede i nadvikivanje, a Sloba se dotakao i teme Anitine prethodne veze sa učesnicom "Elite 7" Jovanom Tomić, poznatijom kao Matora, dajući primer njihove veze kao mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da i Anđelo možda nekada uplovi u vezu sa istim polom:

- Ja tvojoj devojci nisam upadao u reč... Hteo sam da kažem da je i Anita počela sa muškarcima, pa završila sa ženom. Možda i njen dečko počne sa njom, pa završi sa muškarcem - rekao je Sloba.

Ipak, ni Anđelo nije ostao dužan Slobi, te je stao u odbranu svoje devojke žestoko mu odbrusivši:

- Uroše, da li prihvataš Slobu za muža? Evo, skrinšot molim vas za drugu gej svadbu na ovim prostorima! - rekao je Anđelo aplaudirajući, nakon čega je odgovorio na Slobinu uvredu:

- Ja sam, Slobo dragi, počeo sa ženama još u osnovnoj školi, a i dalje sam. Ali s obzirom da ti ovde ništa pokazao nisi, a u karantinu si bio sam sa Urošem u sobi, ne znam šta bih ti rekao... - odgovorio je Anđelo potom na Slobina aludiranja da bi mogao da završi sa muškarcem.

- Meni još niko nije pevao "Dorijan Grej - Anđelo gej", a tebi su pevale osobe koje te podržavaju - odgovorio je Sloba, a potom dodao:

- A u karantinu nisam imao s*ksualna pomagala, tada te nisam poznavao, pa nisam mogu da te pozovem da mi pozajmiš... - rekao je Sloba kroz smeh.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.