U Nišu ove nedelje prvo prskanje protiv krpelja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu ove nedelje prvo prskanje protiv krpelja

U petak i subotu, 10. i 11. maja u Nišu će se obaviti prvo prskanje protiv krpelja, a u preduzeću Sanit M&M, koje obavlja ove tretmane, upozoravaju građane da ne borave na mestima koja se prskaju, da ne izvode kućne ljubimce, kao i da pčelari zaštite ove insekte.

Prvog dana prskaće se travnate površine u opštinama Niška Banja, Pantelej i Medijana, a drugog na teritorijama Palilule, Crvenog Krsta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Medijane. Ekipe će na terenu biti počev od 8 sati, najavljuju u niškom preduzeću.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice preduzeće Sanit M&M poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava - kažu u Sanit M&M.

Tretmani će se odložiti samo u slučaju izrazito nepovoljnih vremenskih uslova, a dodatne informacije građani mogu dobiti na brojeve telefona 018/258-019 i 018/243-876.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.