Šta nam sve donosi multiplayer za Tomb Raider

Izvor: GameInfusion.net, 04.Jan.2013, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nam sve donosi multiplayer za Tomb Raider

 
 
Nedavno smo potvrdili da će novi nastavak Tomb Raidera imati Multiplayer režim. Detalji su osvanuli u novom Xbox magazinu i preneti su na jednom forumu. 
 
Postojaće tri moda igranja:
 
Prvi jeste klasični team deathmatch u kojem će Larini saveznici sukobiti sa grupom domorodaca koji sebe nazivaju scavengers (lešinari), u nizu mečeva. Mape će posedovati zamke, površine za penjanje, okolina će biti destruktibilna i postojaće veliki arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << oružja.
 
Drugi mod je nazvan “Rescue“ i u njemu će igrači biti podeljeni u dva tima, Survivors sa misijom da skupe med-packove i odnesu ih na zadatu lokaciju dok će lešinari morati da ih ubiju neophodni broj puta da bi dobili partiju.
 
O trećem modu nema puno informacija, poznato je da će se zvati “Cry for Help“ i da će za cilj imati istraživanje i sakupljanje određenih predmeta.
 
Tomb Raider izlazi 5. Marta 2013. godine za PC, Xbox 360 i PS3.

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.