Seksi musli - da dan počne na najbolji način

Izvor: Mondo, 20.Mar.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi musli - da dan počne na najbolji način

Zaboravite na burek, sendviče, kajganu za doručak, stigle su "Seksi žitarice" (Sex Cereals)!

"U mešavini za muškarce nalaze se polen, borovnice, semenke bundeve, crni susam, pšenične klice, voda, sok od jabuke, kakao, goji bobice, kokos, a u onom za žene ovas, zob, sojin protein, brusnice, sok od jabuke, goji bobice, kakao, kokos, semenke suncokreta i lana, badem i đumbir", kaže tvorc "Seksi žitarica" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kanađanin Piter Erlik, koji tvrdi da ovaj doručak ne rade odmah, već na libido deluju malo odloženo.

"Konsultovao sam nutricioniste i došao do mešavine žitarica i ostalih sastojaka koje pomažu u balansiranju nivoa hormona i jačanju seksualne želje. Ali, to ne znači da će erekcija nastupiti 20 minuta nakon doručka", kaže Erlik za "Toronto san" i dodaje da je na ideju da napravi seksi žitarice došao nakon obilaska Sajma hrane za vegane.

"Shvatio sam da je sve što se nudi tako dosadno, hteo sam da napravim nešto novo i zanimljivo u industriji zdrave hrane."



Erliku je sada cilj da potrošačima objasni da se radi o ozbiljnom, zdravom, proizvodu, ne o šali sa lascivnom konotacijom.

Jedna kutija košta oko 10 kanadskih dolara, i za sada može da se kupi samo u Kanadi. Ali, ne očjavajte - kliknite OVDE i saznajte koje namirnice takođe imaju afrodizijačko dejstvo.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Seksi žitarice

Izvor: Radio 021, 20.Mar.2013

Zaboravite na burek, sendviče, kajganu za doručak, stigle su "Seksi žitarice" (Sex Cereal).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.